+Notícies

Ni elèctric ni de combustió. La clau de la mobilitat futura és el canvi de repartiment modal, senyors! (tota la resta de persones ja ho saben)

Interessant reflexió de Nel·la Saborit i Irene Navarro sobre mobilitat sostenible. Us en recomanem la lectura. El futur de la mobilitat, si la volem eficient i sostenible, és el de la democratització de totes les infraestructures i modes de transport Com ens succeirà en moltes de les transicions que tenim per endavant, no serà només … Continua llegint “Ni elèctric ni de combustió. La clau de la mobilitat futura és el canvi de repartiment modal, senyors! (tota la resta de persones ja ho saben)”

Un nou barri a les tres xemeneies?

La Plataforma 3X torna a convocar una sessió d’informació i debat al voltant del Pla Director Urbanístic de les 3 Xemeneies del Front Litoral del Besòs. Serà en format videoconferència (enllaç per accedir-hi: https://meet.jit.si/PDU3Xemeneies), comptarà amb la presència de Els Verds de Badalona i estarà moderada pel periodista Jordi Ribalaygue. Dimarts dia 14 de juliol … Continua llegint “Un nou barri a les tres xemeneies?”

La mobilitat ferroviària en un nou model de ciutat metropolitana. El cas del Besòs

Us convidem al primer debat organitzat per Espai Besòs i la Societat Catalana d’Economia. Dimarts 21 de juliol de 2020 a les 18:30h. Debat virtual a través de la plataforma Zoom. La nova metròpoli post-COVID-19 i en plena emergència climàtica, les densitats urbanes, el model policèntric, el teletreball, l’economia del coneixement, la indústria 4.0 i … Continua llegint “La mobilitat ferroviària en un nou model de ciutat metropolitana. El cas del Besòs”

Neix Espai Besòs. Nova eina de diàleg i participació

Després de l’experiència adquirida durant tretze anys d’activisme, la Plataforma per la conservació de les tres xemeneies de Sant Adrià impulsa una nova associació: Espai Besòs amb l’objectiu d’aportar a la societat un espai de debat i de participació ciutadana al voltant de temes com l’urbanisme, les infraestructures, la mobilitat, els equipaments, el medi ambient, … Continua llegint “Neix Espai Besòs. Nova eina de diàleg i participació”


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.